Velkommen til Bjørklund


Bjørklund ble etablert i Norge i 1992 og er en franchisekjede, som styres gjennom et profesjonelt drevet kjedekontor. Siden oppstart har Bjørklund solgt mengder av klokker og smykker til det norske markedet, og kjeden er per januar 2014 markedsledende samtidig som vi er den smykke-og klokkekjeden som vokser raskest. I over 21 år har vi hatt gleden av å skinne opp tilværelsen til nordmenn med klokker, ur, gull, sølv og diamanter til en god pris, og eventyret er på langt nær over.

Mye av vår suksess ligger i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 600 medarbeidere mot et felles mål: Å være den mest forbrukervennlige, troverdige og tilgjengelige smykke- og klokkekjeden i Norge.

Bjørklund har en klar pris og kvalitetsprofil på klokker, ur og smykker. Vi fører blant annet klokker og ur fra Police, Dolce Gabbana, Esprit, Sector, og mer klassiske merker som Seiko, Citizen, Casio og Inex. Bjørklunds smykkeutvalg dekker klassisk og moderne gull, diamant og sølvsmykker, samt gullsmedvarer innenfor gaver og dåp. Innen smykker fører vi blant annet blant annet Esprit, D&G og Police. Vi kan utføre reparasjoner av smykker og klokker, og i tillegg gravere etter eget ønske. Ingen jobb er for liten eller for stor.

Nå tar vi også hull i ørene hos Bjørklund! Vi bruker en unik metode der vi tar hull i begge ørene samtidig. Det er raskere, og bedre for de minste. Ett hull koster 198,- og to hull 349,- uansett hvilken øredobb du velger. Du får også med deg renseservietter. Vi bruker øredobber av medisinsk titan og plast fra Blomdahl som er utviklet i samråd med hudleger.

For at du skal føle deg trygg er alle som jobber hos oss er autoriserte øre- og nesehullstagere.

Bjørklund ønsker deg velkommen til en hyggelig handel.