Velkommen til Change

Change Kongsberg – Vi er din lokale spesialist på undertøy!

Change er en spesialforretning for undertøy, badetøy, strømper og nattøy for dame. Change har alltid et spennende og bredt sortiment av basis- og motevarer, samt spesialprodukter som sportsundertøy, amme-BH og mye mer. Butikken får inn nyheter hele året. Change har over 100 BH størrelser; alt fra A til K-cup.

Change har utdannet personale som gir deg den hjelpen du behøver for tilpassing av BH. Vi fører The Intimate Britney Spears, undertøy – og nattøy kolleksjonen til Britney Spears.

Hos Change finner du vakkert og delikat undertøy, lekkert badetøy og fantastisk nattøy og home wear. Vi har også undertøy til menn

Vi er alltid klare til å måle, tilpasse og veilede, slik at du finner det perfekte undertøyet for deg! Change har utvalget fra A-K!

Change har lekkert undertøy, badetøy, nattøy og ulltøy.

Fra november til september har Change et rikt utvalg av tidsriktig badetøy, hos oss kan du finne noe for alle og enhver. Vi har størrelser fra A skål til ekstra store størrelser. Vår badetøyskolleksjon har alt fra bikini og badedrakt til småplagg å dekke seg til med på tur til stranden.

Til natten har vi alt fra romantiske nattkjoler i silke til myke pysjamaser i bomull og viskose. Vi har deilige morgenkåper og kosedresser, samt myke nattsokker. Du er fri til å mixe og matche blant sesongens lekre farger og mønstre.

For kalde vinderdager holder du deg god og varm med vårt myke ullundertøy. Her er utvalget lang-kort arm, singlets og lange-korte bukser mm. Vi har også ullsokker og ullstrømper, samt strømpebukser til hverdag og fest.

Våre shape-produkter er tilpasset ulike former og ulikt behov. Vi har hold-in underkjoler som former og får penkjolen til å falle pent. I tillegg har vi stødige hold-in truser med diskrete sømmer, og shape-singlets som kan brukes til de flest anledninger.

Velkommen til en hyggelig handel – vi gleder oss til å hjelpe deg.