Kundeklubb

Velkommen til kundeklubben

På Stortorvet har vi kundeklubb – der kan alle som ønsker over 15 år bli medlem. Vi har mange fornøyde medlemmer i kundeklubben vår, de setter pris på å få meldinger fra oss direkte inn på mobilen. Tilbakemelding fra kundene forteller at kupongheftene vi sender ut også er populære. Det er helt gratis å være medlem i kundeklubben og du kan enkelt melde deg ut igjen om du ikke ønsker å fortsette medlemskapet ditt.
STORTORVET KUNDEKLUBB

VIP - TILBUD

INVITASJONER

FORDELER

Kundeklubben er på dine premisser, her har du frihet til å melde deg inn og ut ettersom hva som passer best for deg. Vi skal gjøre vårt beste for å beholde deg i vår kundeklubb og håper du vil melde deg inn.
Eller send kodeord «STORTORVET» til 2242 for å bli medlem.
til:2242
STORTORVET
SEND KODEORD
«STORTORVET»
TIL 2242 FOR Å
BLI MEDLEM

Hva får du som medlem av kundeklubben?

  • Motta SMS og epost med ekstra gode tilbud (maks 4 SMS pr. mnd)
  • Invitasjoner til eksklusive arrangementer
  • Informasjon om nyheter – nyhetsbrev
  • Kupongtilbud
  • Gratis kaffe! Meld deg inn og få en kopp kaffe hos Fattigmann ved bruk av kupongen du får tilsendt når du melder deg inn.

Oppdater din profil

Er du allerede er medlem, men ønsker å gjøre noen endringer på din profil? Kanskje du har byttet email adresse? Det kan du enkelt endre ved å trykke på «Endre medlemskap»:

Slett din profil

Om du ønsker å avslutte medlemskapet, så skal det også være enkelt. Trykk på «Avslutt medlemskap». Du kan også sende kodeord «STORTORVETSTOPP» til 2242 for å melde deg ut.