Stortorvet storsenter kundeklubb

Velkommen til kundeklubben

På Stortorvet har vi kundeklubb – der kan alle som ønsker over 15 år bli medlem. Vi har mange fornøyde medlemmer i kundeklubben vår, de setter pris på å få meldinger fra oss direkte inn på mobilen. Tilbakemelding fra kundene forteller at kupongheftene vi sender ut også er populære. Det er helt gratis å være medlem i kundeklubben og du kan enkelt melde deg ut igjen om du ikke ønsker å fortsette medlemskapet ditt.

oddenvenn-b1
Kundeklubben er på dine premisser, her har du frihet til å melde deg inn og ut ettersom hva som passer best for deg. Vi skal gjøre vårt beste for å beholde deg i vår kundeklubb og håper du vil melde deg inn.
Send kodeord «STORTORVET» til 2206 for å bli medlemHusk å svar JA på kvitteringsmeldingen du får for å bekrefte medlemsskapet.Du kan også melde deg inn ved å fylle ut dette skjemaet.

Hva får du som medlem av kundeklubben?

stortorvet-kundeklubb
  • Motta SMS og epost med ekstra gode tilbud (maks 4 SMS pr. mnd)
  • Invitasjoner til eksklusive arrangementer
  • Informasjon om nyheter – nyhetsbrev
  • Kupongtilbud
  • Gratis kaffe! Meld deg inn og få en kopp kaffe hos Fattigmann ved bruk av kupongen du får tilsendt når du melder deg inn.

Endre medlemskap

Om du allerede er medlem, men ønsker å gjøre noen endringer på din profil, så er det også enkelt. Kanskje du har byttet email adresse eller ønsker å oppdatere kategoriene du er interessert i? Da kan du enkelt gjøre det nå. Trykk på «Endre medlemskap» og du vil være oppdatert i løpet av kort tid.

Meld deg ut

Om du ønsker å avslutte medlemskapet, så skal det også være enkelt. Trykk på «Avslutt medlemskap». Du kan også melde deg ut ved å sende kodeord: STORTORVETSTOPP til 2206 fra din mobil.

Avtalevilkår for Stortorvet kundeklubb