Mange hyggelige stunder venter i tiden fremover og vi håper å kunne bidra til noen gode øyeblikk for dere. Her er hva vi har planlagt av aktiviteter denne julen!

 

Lørdag 2.12    Kl 12.00-16.00  

Nissefar kommer på besøk til Stortorvet. Vi inviterer også alle barn til et hyggelig Pepperkakeverksted.

pepperkake mindre

 

Søndag 3.12     Kl 15.00 på scene ved Clas Ohlson

KYLE ALESSANDRO MINIKONSERT

KYLE til nett

Kyle er 11 år gammel, synger på Norsk, Engelsk og Spansk. Når han var 10 år gammel, tok han «Norske Talenter» dommerpanelet med storm, da de trykket på gullknappen under hans opptreden. Han har allerede opptrådt på det TV2 sendte programmet «Allsang på Grensen»(link nederst i mailen), der han sang superhitten «Despacito», samt hans egne singel «Din Sang»(laget av folkene bak Marcus & Martinus sin «Elektrisk», «Girls, Girls, Girls», etc.)

«Norske Talenter» https://www.youtube.com/watch?v=XS8SYatWO1E

«Allsang På Grensen» https://www.youtube.com/watch?v=QKguYLyaNC0

 

Lørdag 9.12       Kl 13 og 15              

Familieshow med Erik og Kalle

erik-og-kalle

Den meget populære Kalle og hans følgesvenn Erik legger turen innom oss og kjører familieshow for oss to ganger denne lørdagen. Showene har en varighet på 25 minutter og starter kl 13 og 15. Her vil det bli vist smakebiter fra deres fantastiske juleshow, som Erik holder på Musikkteateret torsdag 14. Desember.

Selveste Nissefar kommer på besøk denne dagen.

 

Søndag 10.12      Kl 15.00 på scene ved Clas Ohlson             

Vennebyens Juleshow

Venneby1 Venneby2 mindreVennebyen logo

Kom og møt Apa, Ted og Elfie i et flott juleshow her på Stortorvet denne søndagen. De kjente og kjære fra Vennebyen synger og danser og har det moro! Showet varer i 20 mninutter + 10 minutter med high Fives)

Senere blir det møt og hils kl 16 og 17!

 

Nissemor og Isdronningen er tilbake!

Heming - Juleshow 2016 mindre Snødronningen mindre

Både før og etter Venneby-showet kan dere igjen treffe de populære «Nissemoren og Isdronningen

Nissemor danser rundt i hele senteret på rulleskøyter med sine fantastiske triks, piruetter, sprell og hopp. Alle blir på ekstra godt julehumør, og julegleden stiger fram overalt i senteret med jubel, latter og applauser. Det blir show alla Holidays on ice. Fargerikt danser hun tilbl.a låten «All i want for christmas med Mariah Carey» og andre juledisco låter.

Isdronningen svever elegant frem i hele senteret og synger klassiske julesanger, som Nat King Cole, Frank Sinatra, Bing Crosby m.fl,. Det blir høytidlig, vakkert og veldig stemningsfullt. Publikum får seg en magisk juleopplevelse.

 

Torsdag 14.12 Nattåpent til kl 24.00

STOR0080_nattaapent_ingress-artikkel_940x300px

Det er klart for årets siste nattåpent og som vanlig byr vi på litt forskjellig. SKRIM-jentene holder pakkedisk, Kongsberg Blanda Kor synger julen inn og det blir muligheter for å vinne gavekort i vår Knekk Koden konkurranse.

 

 

Lørdag 16.12 Kl 12.00-16.00   

Nissefar kommer på besøk og Nissemor holder eventyrstund for barna .

 

Søndag 17.12   Familieshow og nissebesøk

Nissefar kommer på besøk – denne gangen har han med seg godterier som han deler ut!

Familieshow med Kristine Hjulstad fra Kongsberg.   kl 15.00

”Hjerne det” – en forestilling om hjernen for store og små.

Reportasje i VG 2010-2. Foto Marius Knutsen. Mindre  Foto: Marius Knutsen

Hva er det tryllekunstnere har forstått om den menneskelige hjerne og hvordan den lar seg lure? Dette spørsmålet stilte tidsskriftet ”The Scientific American”. Nå kan du være med å finne svaret, i en forestilling som involverer store og små. Dette er en forestilling for alle de som har vært barn selv og de som er barn nå. Det eneste du må ta med, er din egen hjerne! Anbefalt aldersgrense er fra 6 år.

Kristine Hjulstad er artist og nettopp ferdig utdannet lege. Med bakgrunn i medisin og magisk teater, vil Kristine vise hvordan hjernen arbeider men også kan ta feil. Kristine bruker tryllekunst og kunnskapene fra legestudiet for å vise hva som skjer når vi blir lurt. Du får også vite noen hemmeligheter og får selv prøve på noe av det Kristine har tatt med seg.

Kristine har tidligere vært engasjert i den kulturelle skolesekken med sin forestillingen om hjernen. Hun har også vist denne for EU-kommisjonens utdanningskonferanse i Leiden i Nederland, på Kunnskapskanalen i Sverige og opptrådt ved den prestisjetunge matematikkonferansen Gathering for Gardner i Atlanta i USA.

 

www.kristinehjulstad.no

«Kristine er mer enn en tryllekunstner, hun er en kunstner. Hun har en historie å fortelle. Trylling er ikke hokuspokus. Trylling er kunst og har sin plass på den kulturelle arena sammen med andre kunstformer; musikk, dans, drama. Der disse møtes oppstår magi, sier Kristine. Hun kaller det magisk teater.»