naturkompaniet

Velkommen til Naturkompaniet


På Naturkompaniet kan du kjøpe alt av klær og utstyr for et bærekraftig friluftsliv. Noen populære merkevarer som du finner på Naturkompaniet er Fjällräven, Tierra, Primus, Hanwag, Patagonia, Osprey, Black Diamond, Haglöfs, The North Face, Devold og mange flere.
 
Lidenskapen for friluftsliv og natur er Naturkompaniets største drivkraft og vi vil tilrettelegge for et bærekraftig friluftsliv. Naturkompaniet ønsker ikke å oppfordre til en kjøp-og-kast-mentalitetog vi selger derfor kun klær og utstyr som du kan ha glede av lenge. Vi hjelper deg gjerne med gode tips og råd om vedlikehold. Vi har det du trenger for å ta vare på ditt utstyr og dine klær, så det holder lengre.

Følg Naturkompaniet Kongsberg på Instagram for gode tips og nyheter: https://www.instagram.com/naturkompaniet_kongsberg/

Kundeklubb
Som medlem i Naturkompaniets kundeklubb gir du 1% tilbake til naturen. Én prosent av det totale beløpet som medlemmer handler for, donerer Naturkompaniet til natur- og miljøvernsprosjekter i form av Naturbonusen. Du som medlem på Naturkompaniet kan være med å stemme på den organisasjonen du anser som beste forvalteren av naturbonuspengene. Du får også bonus på dine kjøp, og nyhetsbrev med tips, inspirasjon, nyheter og invitasjoner til spennende events og kurs.
 
Bli medlem i Naturkompaniets kundeklubb her: https://www.naturkompaniet.no/static/no/kundeklubb-365/
Gjør hverdagen til et eventyr med Naturkompaniet. Velkommen til oss!
 
 
VÅRE TJENESTER
Reparasjon
I tillegg til skredderservice tilbyr vi for øyeblikket følgende vedlikehold og service i butikk:
  • Voksing av Fjellreven G-1000 materiale, bukser og jakker
  • Voksing og vedlikehold av dine tursko i skinn
  • Hulling i belte
  • Montering av trykknapper
 Priser etter avtale og dine preferanser. Listen utvides fortløpende. Vi har også et utvalg løse spenner og reimlåser til sekk, samt reparasjons teip til tekstil og utstyr.

Skredder
For oss er bærekraft og holdbarhet helt essensielt. Vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg, å ta best mulig vare på plagg, sko og tilbehøret du er mest glad i. Vi har avtale med en lokal skredder som fikser det aller meste, det er bare å kontakte oss for å høre om vi kan hjelpe deg.