Fasiliteter

Parkeringshus i 2 plan i den ene enden, P-kjeller og parkeringsplan i andre enden av senter. 1 time gratis for alle, 2 timer for Kundeklubbmedlemmer (ikke ekspressområdet) Pris pr påbegynte halvtime: 15kr Pris pr påbegynt halvtime EKSPRESS: 30kr -Gjelder hele parkeringsplanet ved hovedinngang MENY Kamerabasert elektronisk billettfri løsning
Vi har et helt nytt fint ladeanlegg i tilknytning til ESSO-stasjonen der det finnes forskjellig typer ladere. I tillegg finner ladestasjoner i i p-kjeller bak Esso også. Samme parkeringsregler gjelder for disse plassene som øvrige plasser/p-hus. 1 time gratis parkering, deretter avgift. Vi benytter ONEPARK Autopay hos oss, en kamerabasert parkeringsløsning.
Toalett_Tuven-05-e1428499532177
Toaletter Det finnes toalettkjerne tre steder på Stortorvet. På alle steder vil du finne toalett tilpasset bevegelseshemmede. -Det finnes toaletter i gangen bak Elkjøp Phonehouse -Det finnes toaletter i gangen ved Clas Ohlson i 4. etasje ny del. -Det finnes toaletter mellom Hos Astrid og Notabene Stellerom og ammerom Du vil finne stellerom ved toalettene i 4. etasje ny del og i gangen ved Elkjøp Phonehouse. I sistnevnte også et ammerom.
Stortorvet har heis på to ulike steder i senteret. Heisene fører deg direkte fra våre p-hus og til butikkene i senteret. Innvendig har vi både rulletrapper og rullebånd som gjør forflytning mellom etasjene enkel.
Har du behov for å låne rullestol når du er på Stortorvet så ordner vi det. Ta kontakt med vekter på 94137222 for hjelp.
På Stortorvet Senter får alle kundeklubbmedlemmer gratis WIFI. Bli medlem i vår kundeklubb ved å sende SMS med kodeord «Stortovet» til 2242 -så kan du logge deg på WIFI neste gang du er på senteret.
For enklere handletur har vi små lekre handlevogner tilgjengelig. Disse finner du i stativ ved inngang Sinahjørnet ( H&M) og på toppen av trappen ved Meny
Våre vektere har ansvar for alt som blir innlevert av hittegods. Mangler du noe og ønsker å sjekke med oss, kontakt vekter på 94137222.