Fasiliteter

Toalett_Tuven-05-e1428499532177
Toaletter Det finnes toalettkjerne tre steder på Stortorvet. På alle steder vil du finne toalett tilpasset bevegelseshemmede. -Det finnes toaletter i gangen bak Elkjøp Phonehouse -Det finnes toaletter i gangen ved Clas Ohlson i 4. etasje ny del. -Det finnes toaletter mellom Hos Astrid og Notabene Stellerom og ammerom Du vil finne stellerom ved toalettene i 4. etasje ny del og i gangen ved Elkjøp Phonehouse. I sistnevnte også et ammerom.
Vi har et helt nytt fint ladeanlegg i tilknytning til ESSO-stasjonen der det finnes forskjellig typer ladere. I tillegg finner 3 stk ladestasjoner i på grunnplanet i parkeringshuset. Samme parkeringsregler gjelder for disse plassene som øvrige plasser/p-hus. 1 time gratis parkering, deretter avgift. Vi benytter ONEPARK Autopay hos oss, en kamerabasert parkeringsløsning.
Stortorvet har heis på to ulike steder i senteret. Heisene fører deg direkte fra våre p-hus og til butikkene i senteret. Innvendig har vi både rulletrapper og rullebånd som gjør forflytning mellom etasjene enkel.
Har du behov for å låne rullestol når du er på Stortorvet så ordner vi det. Ta kontakt med vekter på 94137222 for hjelp.
For enklere handletur har vi små lekre handlevogner tilgjengelig. Disse finner du i stativ ved Apoteket eller ved rullebånd ny del.
Våre vektere har ansvar for alt som blir innlevert av hittegods. Mangler du noe og ønsker å sjekke med oss, kontakt vekter på 94137222.
På Stortorvet Senter får alle kundeklubbmedlemmer gratis WIFI. Bli medlem i vår kundeklubb ved å sende SMS med kodeord «Stortovet» til 2242 -så kan du logge deg på WIFI neste gang du er på senteret.