Kundeklubb

Velkommen til kundeklubben

På Stortorvet har vi kundeklubb – der kan alle som ønsker over 15 år bli medlem. Vi har mange fornøyde medlemmer i kundeklubben vår, de setter pris på å få meldinger fra oss direkte inn på mobilen. Tilbakemelding fra kundene forteller at kupongheftene vi sender ut også er populære. Det er helt gratis å være medlem i kundeklubben og du kan enkelt melde deg ut igjen om du ikke ønsker å fortsette medlemskapet ditt.
image-01
STORTORVET KUNDEKLUBB

VIP - TILBUD

INVITASJONER

FORDELER

oddenvenn-b1_crop
Kundeklubben er på dine premisser, her har du frihet til å melde deg inn og ut ettersom hva som passer best for deg. Vi skal gjøre vårt beste for å beholde deg i vår kundeklubb og håper du vil melde deg inn.
Eller send kodeord «STORTORVET» til 2242 for å bli medlem.
til:2242
STORTORVET
SEND KODEORD
«STORTORVET»
TIL 2242 FOR Å
BLI MEDLEM

Hva får du som medlem av kundeklubben?

  • Motta SMS og epost med ekstra gode tilbud (maks 4 SMS pr. mnd)
  • Invitasjoner til eksklusive arrangementer
  • Informasjon om nyheter – nyhetsbrev
  • Kupongtilbud
  • Gratis kaffe! Meld deg inn og få en kopp kaffe hos Fattigmann ved bruk av kupongen du får tilsendt når du melder deg inn.
stortorvet-kundeklubb

Oppdater din profil

Er du allerede er medlem, men ønsker å gjøre noen endringer på din profil? Kanskje du har byttet email adresse? Det kan du enkelt endre ved å trykke på «Endre medlemskap»:

Slett din profil

Om du ønsker å avslutte medlemskapet, så skal det også være enkelt. Trykk på «Avslutt medlemskap». Du kan også sende kodeord «STORTORVETSTOPP» til 2242 for å melde deg ut.