Skip to content
skedsmo mall logo

Åpningstider - mandag 29. april:10:00-20:00

skedsmo mall logo
  • Hjem
  • Butikkoversikt
    • Butikker
    • Servering
    • Oversiktskart
  • Nyheter
  • Om oss
  • Tilbakemelding
  • Gavekort
  • |

BUTIKKER

Kraft Pizzeria

Find it!
Åpningstider

Mandag: 10:00-22:00

Tirsdag: 10:00-22:00  

Onsdag: 10:00-22:00   

Torsdag: 10:00-22:00  

Fredag: 10:00-22:00 

Lørdag: 10:00-22:00  

Søndag: 15:00-21:00

Telefon
45 80 80 93

Kan vi lage sånn mat som de lager i Oslo - i Kongsberg? For å finne ut av dette måtte vi lage en restaurant.

Restauranten har blitt vår spisestue. En pizzeria, kanskje også trattoria. Her lager vi pizza, pasta, desserter og drikkevarer basert på autentiske råvarer. Vi lager mat du kan få flere steder i storbyen, men som ikke er så lett å få tak i utafor.

Vi heter Kraft fordi vi bruker kraftige råvarer. Sterke og søte. Dyre og gode.

Vi heter også Kraft fordi vi holder oss til de riktige oppskriftene. Med mellom 60 og 70% hydrasjon i deigen. Mellom 70 og 100 timer varm og kald heving. San Marzano tomater. Fior Di latte mozzarella. Grana Padana DOP. Parmeggiano DOP. Tipo mel. Pizzaovn murt på bestilling i Firenze. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Det er Kraft i det.

Velkommen til vår spisestue!

Bestill bord her:

https://booking.gastroplanner.no/kraftpizzeriakongsberg/t

Se mer informasjon og meny her:

Kan vi lage sånn mat som de lager i Oslo - i Kongsberg? For å finne ut av dette måtte vi lage en restaurant.

Restauranten har blitt vår spisestue. En pizzeria, kanskje også trattoria. Her lager vi pizza, pasta, desserter og drikkevarer basert på autentiske råvarer. Vi lager mat du kan få flere steder i storbyen, men som ikke er så lett å få tak i utafor.

Vi heter Kraft fordi vi bruker kraftige råvarer. Sterke og søte. Dyre og gode.

Vi heter også Kraft fordi vi holder oss til de riktige oppskriftene. Med mellom 60 og 70% hydrasjon i deigen. Mellom 70 og 100 timer varm og kald heving. San Marzano tomater. Fior Di latte mozzarella. Grana Padana DOP. Parmeggiano DOP. Tipo mel. Pizzaovn murt på bestilling i Firenze. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Det er Kraft i det.

Velkommen til vår spisestue!

Bestill bord her:

https://booking.gastroplanner.no/kraftpizzeriakongsberg/t