Årets Hårtrender 2021 fra NIKITA

Bye bye 2020! Break up tips topp 3: Ny frisyre, ny frisyre og ny frisyre!
Bye bye 2020! Break up tips topp 3: Ny frisyre, ny frisyre og ny frisyre! Vi er tross alt heldige – 2021 byr på mye nytt, men også etterlengtete tilbakeblikk. Her er årets store frisyre- og stylingtrender – ifølge Nikitafrisørene.

For flere bilder, tips til farger og styling kan du lese mer om det her; Inspirasjon, hårtrender og tips - Nikita Hair -

LAYERS – THE SHAG. Hårmoten har lenge handlet om lange, bølgende hårlengder, men i år ser vi en etterlengtet motreaksjon til trenden. Dette er året hvor oppklipt hår og tekstur kommer til å blomstre! Du har sikkert ikke gått glipp av The Mullet og dens retur – 80-tals klassikeren som lenge hadde det ikke altfor smigrende kallenavnet” hokeyfrisyren”. Mens The Mullet er en kraftig oppklipt frisyre med mest mulig tekstur, er dens etterfølger og litt snillere The Shag en look for deg som liker en litt mer retro ”Rock’n Roll” variant, med mange myke lag og en luftig, men markert lugg. Denne ikoniske frisyren florerer allerede overalt på nettet og var sett på catwalken under de internasjonale moteukene for spring summer 2021
 
UNDONE BOB. Den populære, korte 90-tals boben som trendet stort under 2020 har nå fått selskap av en litt lengre, mykere og mer avslappet variant. Frisyren skal hvile på skulderen og være forsiktig oppklipt, noe som gir håret både tekstur og liv. Undone Bob er enkel å style, ikke minst når man ønsker litt ekstra volum. Tips: For en ekstra chic look, bruk volum mousse og føn håret bakover med en rundbøste. Voila
 
Hartrender_2021_PIXIE
TRIM PIXIE. Classics never get old! Twiggys ikoniske frisyre har vært gjenopplivet utallige ganger siden 60-tallet og det er ikke så rart. Selv om ryktet sier at klippen skal ha vært en” ulykke”, har denne udødelige frisyren vært med og formet noen av de største frisyretrendene i morderne tid. Til tross for den korte lengden, kan den klippes og styles i det uendelige – enten du ønsker en søt, edgy eller praktisk frisyre.
Kjenner du deg litt ekstra modig i vår eller er lei det lange håret er dette frisyren for deg!
 
VINTAGE VOLUME. 60-tallets moteikoner, som hadde et fantastisk voluminøst hår, har banet vei for mange hårdrømmer, og er synonymt med luksus og kvalitet. Brigitte Bardot håret er fortsatt ofte en referanse når man prater om fyldig, tykt og glansfullt hår. I år kommer vi til å se mye hår med fantastisk volum!
Tips: Er du ikke velsignet med et naturlig tykt hår? Med tape-extensions kan du raskt og enkelt sikre deg drømmen om et fyldig hår med masse volum.
 
70-TALLS MERMAID. Ultralangt drømmehår à la «Den lille havfruen» kommer til å bli en stor HIT i år – spesielt når vi nærmer oss sommeren. Og det er spesielt lengden som utmerker seg, ettersom den helst skal være lengre enn…langt! Håret skal være glansfullt å se sterkt og sunt ut. Her snakker vi ikke om masse volum, men om jevnt fordelt naturlig volum, med mykt fall. En klassiske blow-out er en fin og populær styling til denne frisyren.
 
Tips: Ikke bli fortvilt om ditt naturlige hår ikke er i nærheten av det du ser i motemagasinene. Tro oss når vi sier at de fleste – selv kjendiser – bruker ulike triks for å få drømmelengden. Vi anbefaler tape-extensions for å raskt og enkelt tilføre både lengde og volum til håret.
 
TRIANGLE CUT. Tiden er definitivt over da såkalt ”triangelhår” eller ”pyramidehår” var synonymt med et fantasiløst, kjedelig eller rett og slett en dårlig oppklipt frisyre. Dette er en frisyre som fremfor alt egner seg til krøllete hår, eller hår med mye fall, og som navnet lyder handler det om å få til en slags triangelform på håret. Den nye, moderne varianten av triangle cut er noe mykere i kantene, med en lett oppklippning – men uten å se rund ut.
 
LUGG. Luggen bli stor i år – bokstavelig talt! Vi kommer til å se alt fra lange gardinlugger til kraftige skråbein à la tidlig 2000-tallet. En annen superfin luggvariant som vi kommer til å være en HIT i år er den tykke luftige luggen. Det som er perfekt med denne luggen er at den kan skape både et coolt og et søtt utrykk – helt avhengig av øvrig styling – samt at den rammer inn ansiktet.
NATURLIG TEKSTUR. I år er en stor trend den naturlige teksturen. Uansett om du har rett, bølgete eller krøllete hår er fellesnevneren naturlighet. For å style den rette looken og følelsen må du lære deg å kjenne håret ditt og hvordan det oppfører seg. Stylingverktøy som f.eks. en Diffuser i kombinasjon med produkter som definerer krøller, er perfekte redskap for å oppnå ønsket resultat.
 
GROWN OUT BANGS. Luggen er en lengre variant av Curtian Bangs som var superhit i 2020. Denne looken kjennes noe mykere og mer avslappet ut en sin forgjenger og er veldig enkel å style og forme med en fønbørste.
 
SIDESKILL. Du husker vel sideskillen som dominerte starten av 2000-tallet! Vi snakker ikke om den tilfeldige spontanskillen som dras til siden med fingrene, men den kraftige sideskillen som gjerne begynner så langt ut mot øret som overhodet mulig. And quess what, it’s back! Etter at midtskillen har vært dominerende de siste årene, går nå sideskillen triumferende på de fleste catwalks rundt om i verden – og vi kan ikke la være å bare elske det!
 Tips: Gre en synlig sideskill og marker med noen fine hårspenner. Så fint!