Forny uteplassen

Skap en blomstrende sensommer med vakre frilandskrysantemum.Har frodigheten og prydverdien gått ut av sommerblomstene? Fortvil ikke – nå bugner butikken av flotte høstblomster og planter som gir liv, farge og glede til sensommerens krukker.
En av våre favoritter er frilandskrysantemum, som er en flott sensommerplante. Den er lettstelt og har en vakker rund fasong som passer til de fleste urner og potter.
Frilandskrysantemum kommer i utallige farger og fargekombinasjoner, små blomster, store blomster, fylte og enkle.  Frilandskrysantemum blomstrer i mange uker, og det eneste du trenger å gjøre er å knipe av de visne blomstene etterhvert. Frilandskrysantemum er en plante man har glede av mens den blomstrer, så bytter man den gjerne ut.  Får den en kjølig plassering kan den blomstre flott utover høsten.
Frilandskrysantemum er ekstra vakker satt sammen med andre av høstens blomster og planter, som f.eks. lyng, pernettia, calocephalus og prydgress. 
Slik steller du frilandskrysantemum
·         Frilandskrysantemum trives best ute og kan stå både i sol og halvskygge
·         Den tåler å tørke lett ut mellom hver vanning
·         Knip av visne blomster
·         Frilandskryss trenger ikke næring
·         Planten tåler ned til 2-3 grader C
Det som ofte kan skje på høsten er at det blir for mye vann pga regnvær. Det er gjerne det som tar knekken på planten. Sørg derfor for å ha god drenering slik at alt overvann kan renne ut av potten.
Tilbud på frilandskrysantemum
Ut august får du kjøpt stor og flott frilandskrysantemum for kun 80,- (før 120,-) hos Mester Grønn.