Hva har du på deg når du trener?

Nå får du SportsBH til 100 kroner avslag!


Tar man en titt rundt på treningssenteret så ser man hvor forskjellig syn mosjonistene har på treningstøy. Det er noen i friske farger som vil synes, det er noen som har på seg det mest behagelige og enkelte tenker at «det er vel ikke så nøye» og har på seg det første de fant i skapet.
Men det aller viktigste treningsplagget for oss kvinner er det som ikke synes for de rundt deg.
Enten du foretrekker å løpe ute i skogen eller svette inne på et treningssenter så er en god sportsBH et plagg du virkelig burde investere i.
En riktig tilpasset sportsBH er en viktig støttespiller for brystene og den skal holde de på plass. Løping uten BH vil føre at brystene beveger seg i gjennomsnitt 12 cm, både opp og ned og til siden.
Bryst består stort sett av fett, bindevev og hud. Det er ingen elastikk i brystene, så konsekvensen av mye risting og feil støtte over tid er at bindevevet strekker seg og blir værende i den tilstanden.  Det er derfor viktig med optimal støtte uavhengig om man har A eller M skål.
For dårlig støtte vil også påvirke holdningen din, og gjøre at du synker fremover. Konsekvensen av dette er både rygg og nakkesmerter.
Mange tenker kanskje at en vanlig spileBH har god nok støtte, men denne vil kun redusere bevegelsene med cirka 40 prosent. Til sammenligning vil en god sportsBH redusere med opptil 80 prosent, og er det beste alternativet for at brystene skal holde fasongen best mulig.
 
CHANGEs sportsBH er spesielt designet for å redusere brystenes bevegelser under løp og hopp. Den har lukke mekanisme bak, så den er lett å få på før trening og du slipper å dra en svett BH over hodet når treningsøkten er ferdig.  I tillegg har de brede stroppene borrelåsmekanisme foran, slik at du lett kan justere lengden mens BHen er på.
 
Det som er ekstremt viktig er å bruke riktig størrelse, eller vil ikke BHen ha ønsket effekt. Hos CHANGE Lingerie har vi dyktigere medarbeidere som måler deg og tilpasser slik at du får en BH som gjør det beste for bysten når du skal trene.