LANSERING AV MELLOWFIELD

Nytt merke for damer - hos VIC
LANSERING AV MELLOWFIELD

Eksklusivt for VIC lanserer vi nå Mellowfield. Et merke med myk og feminin touch fullt av fine produkter til henne. Her finner du gode base plagg blandet med feminine bluser og jeans.
 
Lanseringsperiode:
Tirsdag 22. februar – lørdag 12. mars
 
Lanseringskolleksjonen til Mellowfield kjennetegnes av en krysning mellom lekent, feminint og romantisk. Her finner du klær med gode passformer som passer de fleste og utvalget innenfor sortimentet gjør det lett å kombinere plaggene og sette sammen mange forskjellige antrekk.
 
I kolleksjonen finner du klassiske jeans i passformene skinny og straight. Jeansene kommer i myk og behagelig stretch kvalitet og flere fine vasker. Dette er jeans for deg som ønsker komfort samtidig som du får en tidsriktig jeans.
 
Blomsterprint er stort i vår og Mellowfield er selvfølgelig med på trenden. Her finner du flere forskjellige plagg med fine blomsterprint og feminine detaljer.BUKSEKAMPANJE

VIC går nå i gang med vårens store buksekampanje med fokus på alle sesongs bukse nyheter og klassikere som vi vet at kundene elsker. VIC kundeklubbmedlemmer får nå Kjøp 2, få -50% på alle bukser og jeans.
 
Klassisk denim kan brukes til alle anledninger, men denne våren byr på mange fine bukser i ulike kvaliteter. Varier mellom chinos, dressbukser, cargobuksen og klassiske jeans. Oppdatere garderoben med sesongens bukser, utvalget er stort og variert, og vi har bukser til alle stiler, anledninger og fasonger. 
Mellowfield_1080x1080px
Mellowfield_1080x1080px2
Mellowfield_1080x1080px4