NYHET HOS BRILLELAND

UV-sterilisering av innfatninger/briller


Vi på Brilleland Kongsberg er veldig glade for å ha fått UV-steriliseringsbokser til innfatninger og solbriller og annet utstyr.  
 

Vi er veldig glade for å kunne ta i bruk denne boksen for å raskt og trygt kunne opprettholde gode smittevernsrutiner for kunder og ansatte.  

 
I Brilleland desinfiserer vi briller og solbriller mellom hver gang en kunde de prøver de. Dette har fram til nå vært gjort med vask i lunket såpevann som dreper membranen på coronaviruset.  Men – det har vært tidskrevende og redusert tiden vi kan bruke i møte med våre kunder. Derfor er vi veldig glade for å få har fått inn denne UV-steriliseringsboken!  
Sterilisering av innfatninger, solbriller og annet utstyr med UV-C lys kan erstatte vasking med vann og såpe. UV-sterilisering er en trygg og sikker måte å desinfisere produkter på, og den er både raskere og enklere enn vasking.  

Grand Vision – som eier Brilleland – har testet dette utstyret i Tyskland for å verifisere at prosessen fjerner mikroorganismer fra innfatningene. Prosessen tar 60-90 sekunder, og boksen har en kapasitet på opptil 15 innfatninger om gangen.
Velkommen til en trygg og hyggelig handel hos oss ved Brilleland Kongsberg!
 
IMG_5990
IMG_5991