Pynt til 17. mai

Blomster i nasjonalfarger skaper feststemning på 1-2-3.
Selv om vi heller ikke i år kan feire 17. mai som normalt, er det hyggelig å markere dagen og gjøre det fint både inne og ute.

Blomster skaper feststemning
Med blomster i rødt, hvitt og blått blir det en flott ramme rundt nasjonaldagen. Potteroser, margeritter, hortensia, pelargonia, lobelia og lavendel er eksempler på sommerblomster som er flotte i utepotter og balkongkasser. Passer det bedre med blomster i helt andre farger hjemme hos deg, så la flagg og silkebånd i nasjonalfarger skape 17. mai stemningen.

Blomster er midtpunktet på ethvert festbord. Denne uken har vi et ekstra stort utvalg lekre buketter, og et bugnende blomstertorg der du kan velge dine egne favoritter. Et godt tips er å bruke mange små vaser fylt med blomster i rødt, hvitt og blått. Det er både vakkert og enkelt å få til.
 
Bestill ferdige maipakker
For å gjøre det lettvint for deg har vi satt sammen maipakker med planter til utekrukkene og blomster til festbordet. Du kan bestille for levering rett på døren eller for henting i butikk. Enklere blir det ikke! Bestill maipakker her. 
 Bestill maipakker på nett (mestergronn.no)
Ta gjerne turen innom butikken for flere tips og inspirasjon til å lage en blomstrende maifest. Vi har blomster til alle anledninger. Garantert!
 
Inngangsparti_mai_3