Det er med stor glede vi kan fortelle at The Body Shop nå skal etablere seg på Stortorvet.

The Body Shop har vært etterspurt, og det er veldig gledelig at alt endelig er på plass. Etableringen vil skje i den ene delen av det tidligere Brilleland-lokalet, som nå er delt i 2. The Body Shop skal etter planen starte egne innredningsarbeider i slutten av Mai, og åpningen blir i starten av Juni. Nøyaktig dato kommer, følg med.

De er nå på jakt etter medarbeidere, mer om det kan du lese under «ledige stillinger»

xhoka4nty2cnprk9cbbg

The Body Shop ble etablert i Norge i 1987. I Norge har vi 50 butikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Aktivisme og frivillig arbeid har alltid vært og er fortsatt en viktig del av The Body Shop, også i Norge. I dag er vår forpliktelse sterkere enn noensinne – å berike, ikke utnytte, kloden vi er en del av (enrich not exploit).
For oss betyr det å berike mennesker så vel som naturen, dens økosystemer og ressurser. Vi er forpliktet til å jobbe rettferdig med lokale leverandører, og å hjelpe lokalsamfunn til å blomstre. Våre produkter beriker, men gir aldri falske løfter og blir aldri testet på dyr. Vi er stolte av å være originale, rebelske og å aksjonere for det som er riktig.
Enrich Not Exploit™. It’s in our hands.