VELKOMMEN TIL NATURKOMPANIET!

NYHET - NATURKOMPANIET HAR JULEGAVENE FOR ET BÆREKRAFTIG FRILUFTSLIV


La julen bli en til en tid fylt med ro, hvor du og dine nærmeste kan oppleve nye eventyr sammen. Det behøver ikke være mer i sekken enn en termos med gløgg, klær tilpasset været og noe varmt å sitte på. Tenn et bål og nyt av hverandres selskap ute i naturen. God utejul!

OM NATURKOMPANIET
På Naturkompaniet kan du kjøpe alt av klær og utstyr for et bærekraftig friluftsliv. Noen populære merkevarer som du finner på Naturkompaniet er Fjällräven, Tierra, Primus, Hanwag, Black Diamond, Haglöfs, The North Face, Icebreaker, Alfa, Devold og mange flere.
Lidenskapen for friluftsliv og natur er Naturkompaniets største drivkraft og vi vil tilrettelegge for et bærekraftig friluftsliv. Naturkompaniet ønsker ikke å oppfordre til en kjøp-og-kast-mentalitet og vi selger derfor kun klær og utstyr som du kan ha glede av lenge. Vi hjelper deg gjerne med gode
tips og råd om vedlikehold. Vi har det du trenger for å ta vare på ditt utstyr og dine klær.

GI TILBAKE TIL NATUREN
Som medlem i Naturkompaniets kundeklubben gir du 1% tilbake til naturen. Én prosent av det totale beløpet som medlemmer handler for, donerer Naturkompaniet til natur- og miljøvernsprosjekter i form av Naturbonusen. Du som medlem på Naturkompaniet kan være med
å stemme på den organisasjonen du anser som beste forvalteren av naturbonuspengene. Gjør hverdagen til et eventyr med Naturkompaniet.
Velkommen til oss!

Mer om NATURKOMPANIET finner du her; https://www.naturkompaniet.no
 
20210929_NK0196