Brilleland åpner butikker og gjenopptar optikertjenester

Brilleland gjenopptar øyehelse- og synsundersøkelser fra tirsdag 21. april


Etter at helsemyndighetene fra 16. mars påla optikere å stenge for å forhindre spredning av koronasmitte, gjenopptar optikerkjeden Brilleland øyehelse- og synsundersøkelser fra tirsdag 21. april.

– De dramatiske tiltakene mot smittespredning har vist seg å fungere her i Norge. Vi er glade for at vi kan bevege oss i retning en normalsituasjon gjennom å igjen tilby øyehelsetjenester til våre pasienter, med gode smitteverntiltak i hver butikk, sier Frithjof Leegaard, administrerende direktør i Synoptik Norge AS som driver optikerkjeden Brilleland.
Folkehelseinstituttet har utarbeidet smittevernsretningslinjer for optikerbransjen, med detaljerte tiltak både for ansatte butikkmedarbeidere, kunder, butikkarealet og for synsundersøkelser av pasienter. Ved å følge disse retningslinjer kan pasienter, optikere, brillekunder og ansatte være trygge på at helsen deres ivaretas på en best mulig måte.
– Vi må alle fortsatt bidra i den nasjonale dugnaden for å forhindre ytterligere smittespredning. Vi tar vår del av dette ansvaret, sier Frithjof Leegaard.
Brilleland gjenopptar øyehelse- og synsundersøkelser fra og med tirsdag 21. april.
BRILLELANS_MRVLS_SCREAMMEDIA_ALEKSANNDER_RAMSLAND--3__WEB