Bryllupsplaner?

Change hjelper deg gjerne


Vakker fra innerst til ytterst på den store dagen
 
Å finne riktig undertøy som passer din fasong er spesielt viktig under brudekjolen. Book time hos CHANGE Lingerie 6.april for eksperthjelp til hva som kler deg best.
 
Bryllupsdatoen er satt, og den store dagen nærmer seg med stormskritt. Uansett om bryllupet er stort eller lite så er det mange detaljer som skal på plass. For mange bruder er den største og viktigste avgjørelsen selve KJOLEN. Det er den alles øyne er på når bruden går nedover kirkegulvet.
 
Men det er faktisk en del detaljer som er minst like viktig som en iøynefallende brudekjole. En kjole får nemlig ikke uttrykt seg på sin best mulig flatterende måte om undertøyet ikke sitter perfekt, eller har feil fasong eller modell.
 
Undervurder for all del ikke hvor viktig dette faktisk er. Enkelte vordene bruder finner faktisk først drømmeundertøyet, og deretter en kjole som sitter perfekt over dette. Oppsøk Change Lingerie og la våre eksperter ta på seg oppgaven med å finne din «something new».
 
Og hva er det du som brud bør tenkte på når du velger ut undertøy? Vanligvis anbefales det å bruke hudfarget undertøy under hvit kjole. Men erfaringsmessig er det hvitt undertøy med det lille ekstra som foretrekkes på bryllupsdagen.
 
Nadine er navnet på vår eksklusive brudeserie, og vi kan garantere at mange bruder vil finne sin favoritt. Bhene har det lille ekstra og kommer i en delikat hvit farge. Det er også kinomoer og nattkjoler i samme serie, så er du klar for bryllupsnatten også.
 
Hos Change Lingerie har våre ansatte kursing i å finne undertøy som sitter perfekt og som føles godt å ha på. For å gjøre stas på dere kommende bruder så har CHANGE dedikert en egen dag til dere. 6.april arrangerer vi brudedag, og du kan booke tid med en av våre undertøyseksperter. Vedkommende vil da sette av tre kvarter til deg for å finne det perfekte undertøyet til den store dagen. Vi har er fast tilbud på 3 undertøyssett til prisen av to, og alle handlende bruder får med seg et strømpebånd i gave.
 
Kontakt CHANGE enten på telefon, mail eller personlig oppmøte for booking av time.