Det er med stolthet og glede vi kan gratulere Anita, Line og de andre på Days Like This med tittelen ÅRETS BUTIKK 2017″ Kåringen er basert på en mengde parametere som for eksempel servicegrad, vekst, oppfølging av driftsrutiner oa. hvor jentene har scoret høyt gjennom hele året. Fantastisk innsats ligger til grunn og tittelen er vel fortjent!

Anita og Line1

 

Her kan du se og lese mer om vårens kolleksjon!

Urban Chic

Vårens første kolleksjon fra Days Like This er inspirert av bybildets kontraster i alt fra asfaltjungelen til frodige bakgårder. Betong og botanikk har inspirert både stilen og fargetemaet som har grønt, grått, svart og blått som hovedfarger. Nyanser som pudderrosa og beige bidrar til en mykere helhet.

DLT_5367 DLT_4252 DLT_4513

Kolleksjonen underbygger ønsket om en ny start, og er frisk og avslappet på én og samme tid. Poplin-skjorter i kombinert med løs mohair-strikk og en satengbukse er et godt eksempel på dette. En florlett bluse med botanisk trykk under en røff militærjakke med et par slitte jeans til utgjør en hverdagsstil som er både urban og feminin. Plaggene er anvendelige, lette å bære og har en praktisk undertone.

Sesongens trendfarge «video green» er å se på mohair-blend-genseren Odense, som også kommer i knall rosa og en variant med lekne striper i en mer nedtonet fargeskala. Alle tre genservarianter er fine å kombinere med Volden volang-skjørt i bomullstretch.

DLT_5752 DLT_4829

Urban chic-kolleksjonen sitt viktigste plagg er en chino-bukse i økologisk bomull. Days Like This jobber hele tiden aktivt med bruk av mer bærekraftige materialer. Dyrking av økologisk bomull foregår uten bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel, og jordsmonnet beskyttes gjennom vekseljordbruk. Buksen har en avslappet passform, er lett å kombinere med kolleksjonens ulike overdeler, og kommer i fargene dusty rose, navy, teal og kitt.

Urban chic er en kolleksjon tilpasset norske kvinner med en travel hverdag, som likevel har et ønske om å føle seg fin til enhver tid.