Ny butikk på Stortorvet

Spennende planer


Det er mye spennende som skjer hos oss fremover og vi kan derfor med glede nå fortelle at NORMAL kommer til oss!

Det skal i tiden frem mot sommeren gjøres en god del tiltak på plan 4 i 2007 delen av senteret.
Vi starter med å rive skillevegg mellom gamle Gullfunn og gamle !Solid lokalet.
Det settes opp ny skillevegg slik at det gamle Gullfunn lokalet blir en del større.
Deretter gjøres alle grep – alle håndverkerfag skal inn – for å ferdigstille nytt butikklokale til NARVESEN!
 
Neste trinn blir videre at alle vegger/bakrom etc i og mellom lokalet etter Enklere liv og Narvesen skal rives slik at de to lokalene blir til et.
En ny bakvegg skal på plass og lokalet skal klargjøres for etablering av NORLI.
Norli flytter fra dagens butikklokale og til ny lekker butikk som nærmeste nabo til Clas Ohlson.
 
Siste etappe blir å klargjøre Norlis nåværende lokale, til NORMAL.

 
PRESSEMELDING                                                                  
28/2/2019
 
Den unormalt suksessrike butikkjeden NORMAL inntar Kongsberg
 
NORMAL, som selger helt normale varer til helt unormale priser, har på bare fem år vokst til en kjede med over 150 butikker. Etter en suksessrik oppstart fortsetter ekspansjonen til store deler av Norge – et av de neste stoppene blir Kongsberg, hvor NORMAL åpner på Stortorvet senter den 13. juni.
 
Stor suksess det første året
De to første NORMAL-butikker åpnet dørene i Kristiansand i juni måned 2017, og kundene har tatt godt imot konseptet. Etter dette har stadig nye butikker åpnet på kjøpesentre og i handlegater rundt om i Norge. Innen utgangen av 2018 hadde NORMAL hele 52 butikker i Norge – fra Kristiansand i sør til Alta i nord. NORMALs norske partnere, Michael Eeg og Jesper Brandt, er overveldet av den varme mottakelsen – men ikke overasket. De har begge lang erfaring med detaljhandel i Norge og har i lang tid arbeidet med å få NORMAL introdusert i Norge, da de kunne se et stort potensial i landet.
 
Vi har forsøkt å få NORMAL til Norge i omtrent 3 år, da vi virkelig kunne se et potensial i landet. Selv om vi hadde en god magefølelse, er det naturligvis til stor glede at kundene har tatt oss med storm. Vi har daglig nye kunder som forlater butikkene med helt fulle poser og rosende ord. Vi er meget glade for responsen, og gleder oss til å åpne en butikk i Kongsberg, sier Michael. 
Vi gleder oss til å utvide og til å åpne flere butikker i Norge. Hos NORMAL er du garantert en god handel, og de første butikkene har overbevist oss om at også nordmenn setter pris på dette. Mottakelsen og den daglige strøm av begeistrede kunder i butikkene, har overbevist oss om at konseptet passer Norge godt, forteller Torben Mouritsen, adm. direktør i Normal. 
Et konsept uten dyre mellomledd
NORMAL adskiller seg fra andre detaljhandelskjeder ved å selge helt normale varer til helt normale mennesker – bare billigere.
Vi fører merkevarer innenfor kategorier som husholdning, personlig pleie samt en lang rekke basisvarer, som mange mennesker allerede kjenner og bruker på badeværelset, kjøkkenet og til rengjøring. Merker som L’oréal, Gillette, Colgate og Ajax. Vi kan ofte selge varene 30-50 prosent under markedsprisen, forklarer Torben Mouritsen, adm. direktør i NORMAL.NORMAL er i stand til å konkurrere med markant lavere priser på merkevarer, fordi butikkjeden importerer varene fra distributører fra hele EU. En kjøper enkelt og greit der det er billigst, og unngår samtidig dyre mellomledd.
 
En morsom og spennende butikkopplevelse
NORMAL er mye mer enn bare faste og lave priser på dagligdagse merkevarer. Det er også en annerledes og interessant butikkopplevelse, med regelmessige nyheter. For eksempel kan en finne merkevarer som en typisk kun finner i utlandet. Det kan være brusen du kjenner igjen fra amerikanske tv-serier, eller akkurat den sjokoladen du ikke kan glemme fra forrige ferieopphold.
 
Målet er at du som kunde skal få en unik opplevelse hver gang du besøker vår butikk. Derfor får vi utover vårt faste sortiment hele tiden nye varer inn, noe som gjør hvert besøk spennende og morsomt, en ny oppdagelsesferd for hvert besøk, fortsetter Torben Mouritsen.Stor åpningsfest
NORMAL åpner på Stortorvet senter i Kongsberg den 6. juni. Når dørene åpnes, blir det en kjempestor åpningsfest – en tradisjon som følger med fra Danmark. Kundene kan se frem til massevis av goodiebags, konkurranser og ikke minst: Verdens beste hjemmelagde suppe.
 
Vi gleder oss til å gi kundene i Kongsberg en fantastisk handleopplevelse, hvor de kan kjøpe merkevarer til faste lave priser. Vi er helt overveldet over alle de positive tilbakemeldingene fra glade kunder. Det blir utrolig spennende å se om kundene i Kongsberg tar like godt imot NORMAL-konseptet, sier Jesper Brandt. 
Fakta:
NORMAL kjøper merkevarer fra hele EU, varene kjøpes der prisen er best.
Blant varene finner en produkter fra kategorier som personlig pleie, husholdningsartikler, kosmetikk, dyremat, skrive- og kontorartikler, helsekost, drikkevarer mm. Utvalget omfatter mer enn 2.500 varenumre. Det vil alltid være et stort, fast sortiment av varer, som løpende suppleres med nye merkevareprodukter.
NORMAL åpnet sin første danske butikk i april 2013.

I dag består kjeden av 90 butikker lokalisert i Danmark, 59 i Norge, 30 i Sverige og 3 i Nederland.
Kjeden og forventer å åpne flere butikker i Norge i de kommende år.
Bak NORMAL står stifteren av den danske webshoppen wupti.com, Torben Mouritsen, entreprenør Bo Kristensen, Bestsellers eier Anders Holch Povlsen, Jan Dal Lehrmann og filminstruktør Søren Fauli.

Følg med på NORMALs facebookside for nærmere informasjon om åpningsfesten: www.facebook.com/NormalNorge/Kontakt:

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Michael Eeg – Partner and Country Manager          Mob. (+47) 99004715
Jesper Brandt – Partner and Country Manager        Mob. (+47) 95026119
 
For bilder og annet markedsmateriell, vennligst kontakt:
Marthe Michelsen – Markedskoordinator - mami@normal.no Mob. (+47) 97968013
Elin Solvik – Markedskoordinator – elso@normal.no    Mob. (+47) 95522203