Opptil 50% på grønne planter - Mester Grønn

Fyll huset med lettstelte grønne planter for en billig penge


Grønne planter har mange gode egenskaper. De er både dekorative og bra for innemiljøet, og så er de veldig lettstelte. Du trenger ikke å ha «grønne fingre» for å få frodige planter. Med litt gjødsel i vekstperioden og en dusj en gang imellom, vil plantene klare seg godt i stuen. Den største faren er kanskje at vi vanner for mye og at plantene derfor blir stående med røttene i vann. Husk derfor å helle av overflødig vann etter vanning.
 
Stelletips
  • Vanning: Generelt kan man si at grønne planter trenger lite vann, jo tykker bladene er, jo sjeldnere trenger de å vannes. De fleste grønne planter ønsker å tørke opp mellom hver vanning. Vann med romtemperert vann. Grønne planter setter pris på en jevnlig dusj med sprayflaske. Tørk gjerne støv av de med jevne mellomrom også.
  • Lys: Skjermes fra intens solstek på sommeren, og tåler en noe skyggefull plassering
  • Temperatur: Grønne planter bør ikke plasseres i temperatur under 15 grader.
  • Gjødsel: Grønne planter har et beskjedent krav til gjødsel, bruk svak dosering spesielt i vinterhalvåret. Bruk gjerne næring som er spesielt beregnet for grønne planter.
  • Når potten begynner å bli for liten bør de plantes over til en litt større potte for å kunne fortsette å trives og utvikles. En større potte gir større tilgang på vann og næring så planten ikke trenger tilsyn fullt så ofte.
  •  
Akkurat nå har Mester Grønn opptil 50 % på et stort utvalg grønne planter, så da har du en ekstra god grunn til å fylle huset! Tilbudet gjelder merkede varer ut uke 5, så langt beholdningen rekker.
 
Klikk & hent
Ønsker du å sikre deg akkurat de plantene du ønsker deg, kan du bestille våre bestselgende grønne planter på mestergrønn.no, og hente dem ferdig innpakket i butikken etter 2 1/2 time. Enkelt og effektivt!
 
1 års kvalitetsgaranti på grønne planter
Du skal være trygg på at blomster og planter kjøpt hos Mester Grønn alltid har den beste kvaliteten. Derfor har vi ett års kvalitetsgaranti på grønne planter. Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid.
 
Ficus_ginseng_1080x1080
Monstera_1080x1080
Schefflera_1080x1080