VELKOMMEN TIL NATURKOMPANIET!

NYHET - NATURKOMPANIET ÅPNER 25. NOVEMBER!


NATURKOMPANIET ÅPNER DEN 25. NOVEMBER
Den 25. november kl. 10:00 åpner endelig Naturkompaniet sin andre butikk i Norge – her på Stortorvet Senter. På Naturkompaniet finner du alt for et bærekraftig friluftsliv.

VELKOMMEN PÅ ÅPNINGSFEST
Den 25.-27. november får du som kundemedlem 25 % rabatt på valgfri vare. * Gjelder et produkt per kundemedlem (Naturkompaniet, Stortorvet Senter, Kongsberg).

25. NOV. - EKSTRA FINE TILBUD
Vi har ekstra fine tilbud for dere som er på plass på selve åpningsdagen den 25. november på Stortorvet Senter
➤ De 100 første betalende kundemedlemmene får en overraskelse fra Primus.
➤ De 10 første betalende kundemedlemmene som handler produkter fra Fjällräven for over 1000 kr får en Fjällräven dagstursekk på kjøpet.
➤ De 40 første kundemedlemmene som handler produkter fra Fjällräven (valgrfri sum) får en lue fra Fjällräven på kjøpet.

OM NATURKOMPANIET
På Naturkompaniet kan du kjøpe alt av klær og utstyr for et bærekraftig friluftsliv. Noen populære merkevarer som du finner på Naturkompaniet er Fjällräven, Tierra, Primus, Hanwag,Black Diamond, Haglöfs, The North Face, Devold og mange flere.
Lidenskapen for friluftsliv og natur er Naturkompaniets største drivkraft og vi vil tilrettelegge for et bærekraftig friluftsliv. Naturkompaniet ønsker ikke å oppfordre til en kjøp-og-kast-mentalitet og vi selger derfor kun klær og utstyr som du kan ha glede av lenge. Vi hjelper deg gjerne med gode
tips og råd om vedlikehold. Vi har det du trenger for å ta vare på ditt utstyr og dine klær, så det holder lengre.

GI TILBAKE TIL NATUREN
Som medlem i Naturkompaniets kundeklubben gir du 1% tilbake til naturen. Én prosent av det totale beløpet som medlemmer handler for, donerer Naturkompaniet til natur- og miljøvernsprosjekter i form av Naturbonusen. Du som medlem på Naturkompaniet kan være med
å stemme på den organisasjonen du anser som beste forvalteren av naturbonuspengene. Gjør hverdagen til et eventyr med Naturkompaniet.
Velkommen til oss!

Mer om NATURKOMPANIET finner du her; https://www.naturkompaniet.no
20210929_NK0196