Velkommen til Christiania GlasMagasin


Christiania GlasMagasin er en unik og tradisjonsrik del av norsk handelsnæring. I 2014 har vi 58 butikker over hele landet som tilbyr kvalitetsprodukter fra Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselen, Hardanger bestikk, littala, Stelton, Bodum og en mengde andre merkevarer. Vi har gavelister til bryllup og et stort utvalg av gaver til alle anledninger. Norgesglasset relanseres i år, i mange ulike størrelser og nå også som lyslykt med solcellepanel. Porselensknivene til Porsgrund Porselen er også svært populære, da de har høy kvalitet og trenger lite vedlikehold til en riktig pris.

Chrstiania GlasMagasin har i tillegg til glass og dekketøy et bredt sortiment av matprodukter, krydder, oljer og snacks – den perfekte gaven til de som har alt!

Vi i Christiania GlasMagasin er opptatte av å følge trender og våre produkter har vunnet flere designpriser opp gjennom årene. Sesongvarene våre følger årets interiørtrender. Vi er nyskapende og produserer nyheter man ikke har sett på markedet.

I tillegg til gaver, pynt og interiørvarer til hjemmet, har vi også det du trenger til å tilberede og servere mat. Kjøkkenutstyr som kjeler, stekepanner, kniver, bestikk, skjærefjøler og bakeutstyr finner du hos oss på Christiania GlasMagasin.

Vi er stolte av å presentere Bryllupslisten.no – et genialt verktøy for deg som planlegger bryllup. Bryllupslisten viser brudeparets ønsker slik at gavekjøperne trygt kan handle noe de vet blir satt pris på, og den kan enkelt fylles ut i en av våre butikker hvor man vil få kyndig veiledning av våre ansatte. Listen kan også registreres på internett. Bryllupslisten oppdateres etter hvert som det handles fra den, slik at man unngår dobbeltkjøp og bytting. Enkelt for gjestene – enkelt for brudeparet!

Du finner oss på Stortorvet i Kongsberg!

Velkommen til en hyggelig handel!