Velkommen til Cubus


Cubus tilbyr klær og mote til en god pris. Vi har dameklær, herreklær, barneklær og babyklær. Hos oss finner du hverdagsklær og festklær til hele familien. Vi har det du ønsker deg av sesongens viktigste plagg, basics og accessoirer som gir deg det lille ekstra.

Hos oss finner du flere forskjellige jeans for enhver smak. Våre jeans har høy kvalitet og kommer i en rekke variasjoner av vaske og finish – de må prøves! Vi på Cubus har også treningstøy til dame, herre og barn.

Cubus har et bredt utvalg av nattøy, undertøy og badetøy når sommeren nærmer seg. I vår undertøysavdeling er utvalget rikt og du kan finne blondetruser, bomullstruser, boxertruser og behagelige BH fra Triumph og Sloggi. I tillegg har vi sokker, strømpebukser, tights og nylonstrømper.

Vår butikk er fylt med tilbehøret du trenger til antrekket og Cubus har også smykker, vesker og skjerf, solbriller og mye mer!

Våre inspirerende butikker og glade selgere gir deg den beste shoppingopplevelsen. Spennende nyheter kommer inn hver uke slik at vi alltid er oppdatert.

Kom innom for en hyggelig handel hos Cubus