Velkommen til Dressmann!


Hos Dressmann finner du hverdags,- og festklær til alle herrer,- fra aldersgruppen 12 – 200 år, – hele året» . Dressmann dekker det totale klesbehovet til kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre.

Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL.

Jeans i et hav av farger og passformer, finskjorter, flanellskjorter, kort erm, lang erm….. vi tilbyr deg det meste. Vi har mange års erfaring, og du har sikkert sett de brede smilene våre før. Vi står alle klare til å dresse deg opp til enhver anledning. Dressmann har alltid 6 måneders bytterett uansett, og livstids knappegaranti på skjorter. Faller det av en knapp får du selvfølgelig en ny skjorte!

I vår klesbutikk finner du en mengde forskjellige dresser med flotte belter og slips til fest og finere anledninger.
Til hverdags kan du få kjøpt alt fra stilfulle skjorter, behagelige gensere, tøffe bukser og jeans.
Vi har også shorts, badetøy og undertøy (truser og sokker) til menn.

I april 2007 åpnet vi også Dressmann XL som tilbyr herreklær i str. 2XL-9XL. Dressmann XL følger de samme kampanjene som Dressmann og kan tilby gode fasonger og et bredt utvalg. I desember samme år åpnet Dressmann XL også egen nettbutikk og betjener med det hele Norge.

Velkommen skal du være, vi gleder oss til å se deg.