Velkommen til Apotek 1


Hos Apotek 1 på Stortorvet bruker vi vår kunnskap om legemidler, hjelpemidler og helse til å finne den rette løsningen til dine behov. For oss på Apotek 1 er det viktig å sette deg som kunde i fokus og vi bruker vår fagkunnskapen til det beste for deg.

Gjennom rådgivning og oppfølging skal vi i Apotek 1 skape bedre helse og økt velvære for deg som kunde. Produktene og tjenestene vi fører skal gjøre helsehverdagen enklere og tryggere. Som kunde skal du være helt trygg på at du får riktig produkter og rådgivning tilpasset ditt behov.

Vi ekspederer din resept mens du venter. I sortimentet vårt kan du finne reseptfrie legemidler, kosttilskudd, sårbehandling, munn- og tannpleie, intimpleie, hudpleie og milde produkter til barn og baby. Spør oss gjerne om råd dersom du har dårlig matlyst, er gravid, skal reise på ferie, har urinlekkasje eller hvis du har spørsmål om legemidlene du benytter.

Vi fører blant annet merkene The Body Shop, Vichy, Nuxe, Eucerin, La Roche, Posay, Dermica, Aderma og mange flere. Vi hjelper deg gjerne med å finne noe som passer for din hud. Vi har kontinuerlig kampanjer med reduserte priser på utvalgte produkter.

Velkommen til Apotek 1 på Stortorvet, hos oss får du gode råd og en hyggelig handel!

Vår kunnskap – din trygghet!