Velkommen til Bjørklund


Bjørklund hjelper deg å lykkes med gavene!

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. En gave fra lykkesmeden Bjørklund er et minne som varer. Vår filosofi har hele tiden vært klar: Vi skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Vi hjelper deg gladelig med alt fra puss av bunadssølv og andre smykker, gravering, reparasjoner, batteriskift og trykktest på din klokke. Er det noe vi ikke kan fikse i butikken, sender vi det inn til Norges største gullsmedverksted, hvor det jobber flinke fagfolk!

Vareutvalget vårt er et direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha. Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitetsmerker og moteklokker som: Seiko, Gant, Daniel Wellington, Mockberg, Nixon, Casio, Citizen, Club, Gul, Inex, og Swiss Military Hanowa.

Smykkene i våre butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere. Derfor er vi alene om store deler av smykkene. Noen av merkene du finner i våre butikker er: By Olea of Norway, ByBiehl, Ideal of Sweden, Dima, Magi, Duette, Selma & Sofie og Felix for gutta. Er du på jakt etter bunadssølv? Vi fører sølv til de fleste drakter i Norge. Bunadssølvet vårt er møysommelig håndverk med lange tradisjoner fra Voss (Sylvsmidja).

På www.bjorklund.no kan du handle enkelt fra sofakroken, eller hvor du måtte ønske. Velger du «Klikk & Hent» blir varen reservert i din butikk, og du kan hente den etter 2 timer.

Vi tar også hull i ørene hos Bjørklund! Vi bruker en unik metode der vi tar hull i begge ørene samtidig. Det er raskere, og bedre for de minste. Du får også med deg renseservietter. Vi bruker øredobber av medisinsk titan og plast fra Blomdahl som er utviklet i samråd med hudleger.

For at du skal føle deg trygg er de som kan ta hull i ørene hos oss er autoriserte øre- og nesehullstagere.

Bjørklund ønsker deg velkommen til en hyggelig handel.