Velkommen til Brilleland


Hos oss på Brilleland Stortorvet finner du et rikt og trendy utvalg av briller, innfatninger, solbriller og kontaktlinser til konkurransedyktige priser. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne brillen som passer til ditt ansikt, din personlige stil og dine behov. I tillegg kan våre optikere hjelpe deg med synstester og veilede deg i din synshelse.
 

Om Brilleland


Brilleland er en landsdekkende optikerkjede med totalt 75 butikker som tilbyr briller, solbriller, kontaktlinser og klinisk optometri. Autoriserte optikere utfører synsprøver og kontaktlinsetilpasninger og gir veiledning om en enklere hverdag med briller og linser. I butikkene finner du et bredt og spennende utvalg av kjente merkevarer som Rayban, Carrera, Burberry, Michael Kors, Hugo Boss og Oakley i kombinasjon med egne merkevarer. Kjeden har stort fokus på service og høy kompetanse på øyehelse.

 Som en del av Grand Vision, verdens største optikerkjede, gjør Brilleland store besparelser på innkjøp av kvalitetsprodukter, slik at kundene kan glede seg over lave priser. 

 

Bestill time online i dag

Du kan enkelt bestille time fra PC, mobil eller nettbrett, det tar deg kun et par minutter. På http://www.brilleland.no/om-oss/bestill-time/ for du enkel tilgang til optikerens timebok og kan selv velge en tid som passer deg.

Brilleland tilbyr også gratis elektronisk synstest, hvor du på et par minutter får en indikasjon på om du trenger briller, eller om synet ditt har endret seg.

Vi fører briller og solbriller fra kjente merkevarer som Mikael Kors, GANT, Burberry, Carrera, Oakley og Marc by Marc Jacobs. Vi har også et stort utvalg av briller fra Ray Ban, Vogue, Burberry, Guess, Smith og Carrera.

Smarte solbriller til lav pris finner du blant våre egne solbrillemerker som gir deg tidsriktige solbriller til en lav pris. I vårt eget design beskytter vi glass med 100% UV-beskyttelse.

Kom innom oss for en hyggelig prat, tips og gode råd om synet ditt.

Velkommen til oss på Brilleland Stortorvet!