Velkommen til Euro Sko


Hos Euro Sko Stortorvet møter du skoglade kolleger, som alltid står parat til å hjelpe deg å velge riktige sko. Eurosko har vintersko, sommersko, pensko, fritidssko, tøfler og gummistøvler. Vi har selvfølgelig alt du trenger for å ta vare på dine flotte nye sko, impregnering, såler, vaskemidler til sko, skodeo eller om du bare vil ha nye lisser i en fancy farge

Eurosko har et bredt utvalg av sko til alle i familien, liten som stor. Til de minste har vi merker som Ponny, Sweet Angel, In2, Playground og Ecco. Gode sko til barnefoten i mange forskjellige design og modeller, de finner garantert en favoritt.

I Eurosko har vi mange gode egne merkevarer som dekker alle behov i hverdagen, alt fra comfort-skoen til fest-skoene. Merker som Softwalk, Roots, Face, Edit til damene og Cruizer, Muzzo, Loop og Roots til herrene.
Vi følger nøye med på skomoten og jobber hele tiden for at vi skal ha inne det kundene vil ha, derfor har vi også inne andre merkevarer som TOMS, Converse, Adidas, Nike, FitFlop, Timberland, Geox, Rieker, Gabor, Dr.Martins, Vans, Vagabond, Reebok, Viking og ICEBug.

Velkommen til Eurosko på Stortorvet, vi står klare til å hjelpe deg finne riktige sko for dine føtter!