Velkommen til Fattigmann


Fattigmann på Stortorvet er et håndverksbakeri som tilbyr nybakte brød, deilige bakervarer og kaker til alle anledninger for den kvalitetsbevisste forbruker.

Hos Fattigmann har vi nydelig kaffe, både caffe latte for de som ønsker deg og traktekaffe for det. Foretrekker du en god kopp te til den nybakt bolle, ja da har vi det også.

Mange tror at fattigmann er en kake for de fattige – det er den ikke! Den inneholder både fløte, smør, sukker og brennevin! Egentlig burde den hete rikmannsbakkels, for man brukte så gode råvarer at de som bakte vidunderet endte opp ”fattig” på penger og ”rik” på opplevelse.

Vi på fattigmann er din lokale ekspert på brød, kaker, gjærbakst og smakfulle lunsjretter. Vi har glutenfrie alternativer, og alt bakes i våre lokaler. Vi kan derfor garantere god smak og en hyggelig handel hos oss. Vi tar også i mot bestillinger på blant annet kaker, gjærbakst og snitter, så uansett om du trenger marsipankake til barnedåpen eller påsmurt til foreldremøtet er det hos oss du får de beste og ferskeste alternativene.

Vi håper å se deg hos fattigmann på Stortorvet fordi livet er for kort til å spise kjedelig brød. Velkommen!