Velkommen til Jernia


Hos Jernia hjelper vi deg å lykke hjemme. Jernia tilbyr produkter innenfor hovedområdene jernvarer og verktøy, kjøkken, hage, maling og lås og beslag. Til hjemmekokken har vi alt en kokk kan drømme om å ha av kjøkkenutstyr tilgjengelig. Til hjemmefikseren har vi alt en handyman trenger av gode verktøy. Til hjemmedesigneren har vi alt designeren ønsker seg for å få full match mellom farger og design på kopper og kar

Hjemmekokken hjelper deg med alt fra mat og dessert, til is og godt drikke. Uansett om du liker å stå over grytene eller ei, så vil riktig utstyr hjelpe deg langt på vei. Hjemmekokken hjelper deg til å bli mester på kjøkkenet, så du oppnår følelsen av å lykkes. VI har valgt ut det du trenger for å lage mat i et travelt hjem.

For deg som liker å fikse på kjøkkenet har vi et stort utvalg av griller og tilbehør. Vi har både kjøkkenmaskiner og kaffeautomater i tilegg til tekanner, kniver og mye praktisk  fra de  har vi en egen hjemmekokken har vi

Når noe skal fikses i hjemmet, trår hjemmefikseren til. Uansett om du skal henge opp bilder, bygge terrasse eller trimme hekken, lykkes du ikke uten riktig utstyr. Vi har tatt utgangspunkt i Hjemmefikserens forskjellige oppgaver, og funnet frem de rette produktene til hver jobb. Her vil du finne det du trenger for å lykkes, uavhengig av om du har to, eller ti tommeltotter.

Hjemmedesigneren er opptatt av å velge de riktige fargene og å bruke design til å skape harmoni i hjemmet. Små detaljer i borddekningen kan skape en middagsopplevelse verdig Michelin-guiden, og en enkel lysestake kan skape den perfekte stemningen. Vi har valgt ut et bredt sortiment så hver og en kan finne sin unike stil.

Velkommen til Jernia – vi hjelper deg til å lykkes.