Velkommen til KITCH'N


Hos Kitch’n møter du fagkunnskap på alt av kvalitet til kjøkkenet. Kitch’n er kjent for gode og innovative kjøkkenartikler og vi jobber for å tilby riktige varer til riktig tid. Vi har alt du trenger til kjøkkenet, både kokebøker til baking og de mest avanserte kjøkkenmaskinene for tilberedning av en bedre middag. Kitch’n er gode på kjøkkenutstyr. Hos Kitch’n har vi gryter, panner og ildfaste former fra Rosendahl, Høyang Polaris, Le Creuset og Tefal.

Trenger du en skarp kniv har Kitch’n et stort utvalg av kokkekniver fra Victorinox, Global, Flying Culinary og Fiskars. Vi har også knivblokker og magnetlister som gir den beste oppbevaringen for din kokkekniv, brødkniv eller grønnsakskniv.

Hos Kitch’n har vi mye dekketøy til det flotteste bordet. Bestikk, glass og krus i tillegg til lys og servietter for å matche servise. Vi selger vinglass fra Rosendahl og barglass fra Kosta Boda, kjøkkenglass, cognacglass, hvitvinsglass, champagneglass og ølglass for å nevne noen av glassene fra Ritzenhoff, Riedel, Rosendahl, Eva Solo og Iittala.

Trenger du en ny kjøkkenmaskin så kan vi hjelpe deg med å finne rett elektrisk artikkel som dekker ditt behov. Vi har god kunnskap om kaffemaskiner fra Nespresso, blender fra Bodum, vannkokere fra Dualit, kjøkkenmaskiner fra Dualit og vaffeljern fra Wilfa for å nevne noen.

Går dere med gifteplaner? Hos Kitch’n kan dere skrive bryllupsliste med alle deres ønsker, noe som er praktisk for både brudepar og gjester. På den måten får dere det dere ønsker, og unngår at de samme gavene havner på gavebordet. Trykk på lenken for å registrere din bryllupsliste. Registrer din bryllupsliste
 

KITCH’N HISTORIE


I 1996 startet vi med vår første «kjøkkenbutikk». Et butikkonsept hvor fokus var alt av kvalitet til kjøkkenet. Det skjedde på Kvadrat senter i Sandnes. Butikken het den gang Bjørns Kjøkkendesign. Vi startet tilsvarende butikker i Stavanger (1997) og Haugesund (1998). I 2002 ble det bestemt at konseptet skulle endre navn. Valget falt på Kitch’n! Det er siden åpnet nye Kitch’n i et stadig høyere tempo og ved utgangen av 2015 har vi 110 Kitch’n butikker. Vi har 8 flagshipstore butikker, Bogstadveien og Torggata i Oslo, Galleriet i Bergen, Kvadrat, Madla og Kilden i Sandnes, Moa i Ålesund og Amanda i Haugesund. Vi har også egen nettbutikk med stort utvalg.


FORRETNINGSIDE


Kitch’n skal være kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet.

Kitch’n skal være kjent for ekstra god service og fagkunnskaper.
 

VISJON


No. 1 på kjøkkenet
 

MERKEVARER


Varekonsept -en dynamisk prosess for å kunne tilby riktig vare til riktig tid. Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl.annet: Aga, Aida, Bialetti, Bodum, Cacas, Cemo, Dolce Gusto, Eva Solo, Fiskars, Global, Hardanger Bestikk, Holmegaard, iittala, Joseph Joseph, Kitchen Aid, Le Creuset, Mac, Modern House, Nespresso, Peugeot, Poul Pava, Riedel, Rosendahl, ScanPan, Victorinox, Zyliss, Wilfa, m.flere.

Produktene holder høy kvalitet og profil og er i hovedsak: Gryter og panner, kniver, bestikk, vin og barglass, kjøkkenglass, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, krydderkverner, ildfaste former, serviser m.m.